22.11.2012

Maata näkyvissä

Hellouu! Ja pahoittelut tästä harvasta kirjoittelusta.... Jatkossa on pakko ryhdistäytyä ja kirjottaa aina kun tulee sellanen fiilis. Mulla on vaan sellanen paha tapa et saan aina muka jotain "tärkeempää" tekemistä aina ku aion kirjottaa tänne ja sit siirrän sitä aina seuraavaan ja seuraavaan päivään ja lopulta ne aiheet, joista oon aatellu kertoa, jää niin vanhoiks etten ees jaksa niin vanhoja juttuja täällä enää sepitellä :D hui ku tuli pitkä lause. 

No, kerrotaan nyt sit taas puol viikkoa jäljessä viime viikonlopun tapahtumista: oltiin Maata Näkyvissä- festareilla Ronnyn, Karon, Nooran ja Iljan kanssa. Porukkaa piti tulla paljon enemmänkin mut kaikilla oli jotain aikataulu- tai rahaongelmia... Ja joo ne oli tosiaan pohjoismaiden suurimmat Gospel- festarit : D noh mikäs siinä, oli meno silti ihan jees musiikin laadusta huolimatta. Tai oli musiikkikin oikeestaan ihan jees jeesustelusta huolimatta : D Oltiin festareilla vaan pe-la, ja yö nukuttiin jossain koulussa jossain päin Turkua. 


 en tunne....

 erittäin herkullinen aamiainen
uusi tuttavuus... xd

 
 osaanmuokatakuvia.com
 heheheh hyvä laatu tässäki :DDD oon muutenki niin hehkeenä




 oli sit pakko ostaa tollaset ihkulasit :))


Sitte tähä perään vielä vähän tuoreempia juttuja. Tiistaina ja Keskiviikkona pidettyihin HaLu-kuoron konsertteihin liittyviä kuvia:


kuoroo varten oli ostettava viininpunainen paita, 4,99 € / h&m
samalla ostin myös tällasen paidan, 29 € / h&m 
...sekä meikkipussin, 4,99 / h&m

vihaan mun hampaita
maanantaina kokeilin konserttityyliä vielä kotona, ettei järkytys olis koulus enää niin suuri... hirveetä :: D
ja noita ihania liimalettejä piti tulla oikeen Tanglen kampaajat väsäämään.... 
tällasta.


Tulipas pitkä postaus ja ihan liikaa oman pärstän kuvia.... Koittakaa kestää : D

♥: Jessika 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti